WEBBDESIGN &
FOTOGRAFERING

Webbdesign & Fotografering i ett smidigt “All-Inclusive” paket

Nu erbjuder jag ett unikt “All-Inclusive” paket som innehåller både webbdesign och skapandet av er hemsida, samt att ni får all fotografering för hemsidans innehåll från ett och samma ställe. I stället för att hyra en webbyrå, som i sin tur anlitar en fotograf, så får ni här allt i ett paket. Fördelen är att ni enbart behöver ha kontakt med en och samma person, som tar hand om er vision från början till slut. Detta gör att all fotografering görs helt anpassat till vad som blir bäst för hemsidan och slutresultatet.

  • Utbildad webbutvecklare och fotograf i ett och samma paket.
  • Ni behöver inte leta upp flera olika leverantörer, som i sin tur ska matchas och fungera bra ihop.
  • Hemsidan skapas i WordPress och det ingår utbildning i hur hemsidan ska förvaltas vid överlämning.
  • Skräddarsydd fotografering för att bilder och hemsida ska stämma med er vision.

PRISER

Pris blir enligt offert efter just era behov.
En hemsida kan vara väldigt olika utefter storlek och krav, så därför lämnar jag en offert utefter projektbeskrivningen. Dock så erbjuder jag två olika upplägg för priset, där vi kan gå igenom vilket alternativ som blir bäst för just er hemsida.

Hemsida & Fotografering tillsammans – eller Hemsida & Fotografering separat

Jag erbjuder både ett fast pris (enl. offert) för hela projektet med Hemsida och fotografering, eller ett pris för hemsidan och att man sedan betalar för fotograferingen med ett reducerat tim-pris. Är det så att fotograferingen inte kan/ska ske precis när hemsidan skapas så kan priserna separeras.