FÖRETAGSFOTO

Företagsfotografering i Kalmar & Öland
På plats fotografering hos ert företag eller i min egna fotostudio

PRISER

CV & Social media Fotografering

En kortare fotografering i studio för dig som behöver professionella porträttbilder till CV eller sociala medier som t.ex. LinkedIn. Tidsåtgång är ca 30 minuter och bilderna levereras både i färg och svartvitt. Jag begränsar inte antalet bilder vid leverans, däremot så görs så klart ett urval för att ta fram de absolut bästa bilderna från fotograferingen.

Fotograferingen sker i min studio eller om så önskas, på en plats som ni själva väljer ut.

750 kr i studio / 1500 kr på plats

Företagsfotografering

Komplett skräddarsydd fotografering utefter ditt företags behov. Porträttbilder, miljöbilder på personal eller övriga detaljbilder för att stärka ditt företags varumärke? Kontakta mig så ser vi till att ni får exakt de bilder som behövs för ditt företag.

Alla bilder levereras klara och redigerade (svartvitt ingår vid önskemål under t.ex. porträttfotografering) i full upplösning, samt i mindre format anpassat för att enkelt kunna använda på webb och dela på sociala medier. Självklart så görs ett initialt urval för att ta fram de bästa bilderna men jag begränsar inte antalet bilder vid leverans, utan det sker enligt överenskommelse och till dess att ni har allt material som ni behöver.

GRUNDARVODE (baserat på Svenska Fotografers Förbunds prisguide)

Företaget är godkänt för F-Skattsedel.

1000 kr/tim, debiteras för:

  • Fotografering: Innefattar all tid som hör till fotograferingen samt riggning, nedpackning, förberedelsetid som kan innefatta planering, rekognosering etc. Mycket av den här tiden försvinner om vi fotograferar i min studio, där allt redan finns förberett när ni anländer.
  • Bildhantering: Innefattar all tid som hör till bildhantering, exempelvis bildurval, samt bildbehandling och retusch.

På samtliga priser listade tillkommer mervärdesskatt (moms), 25%.
Minsta debitering: 2 timmar.
För resor utanför Kalmar tillkommer milersättning med 40kr/mil.

Är du i behov av fotografering åt ditt företag?