DANIEL PERSSON

..är en fotograf i Kalmar & Öland.

Jag erbjuder på platsen fotografering för de företag som önskar det, men har även en egen fullt utrustad fotostudio som fungerar utmärkt både för familjer, företag och enskilda porträttfotograferingar. Min studio finns strax söder om Kalmar i Hagby.

Jag inriktar mig huvudsakligen till företagsfotografering och hoppas att vi snart träffas på just ditt företag! Huvudsakligen så utgår jag ifrån Kalmar och Öland, men då jag även arbetar ofta nere i Ronneby – Blekinge, så är det inga problem för mig att även fotografera åt företag i Blekinge.

Fotografering har länge varit ett stort intresse för mig. Det började som ett sätt för mig att ta sig ut i naturen och nu har fotograferandet blivit en stor del av min vardag. På fritiden går jag fortfarande helst runt i skogen med en analog filmkamera, men något annat som fångat stort intresse är studioporträtt.

Det är en otrolig skillnad att ta fotografier med bra ljus och jag tycker att det är en rolig utmaning att försöka ta det där perfekta porträttet. Kreativa utmaningar var det som fick mig att börja arbeta som fotograf och skapa min fotostudio i Kalmar.

För företagsporträtt, familjefotografering och digitalisering så går det bra att kontakta för konsultation. Försäljning av Fotokonst görs direkt på hemsidan via webbshop.

PRISER & INFORMATION

GRUNDARVODE variererar beroende på vald produkt, men är baserat på Svenska Fotografers Förbunds prisguide.

Företaget är godkänt för F-Skattsedel.

Priserna för respektive kategori, debiteras för:

  • Fotografering: Innefattar all tid som hör till fotograferingen samt riggning, nedpackning, förberedelsetid som kan innefatta planering, rekognosering etc. Den här tiden försvinner när vi fotograferar i min studio.
  • Bildhantering: Innefattar all tid som hör till bildhantering, exempelvis bildurval, samt bildbehandling och retusch.

Minsta debitering: 2 timmar.

För resor utanför Kalmar eller Ronneby tillkommer milersättning med 40kr/mil.

Kontakta mig via mail eller telefon för att boka en fotografering.

Kontakta mig via mail eller telefon för att boka en fotografering.

info@danielfotograf.se
Telefon: 073-389 81 89

Min studio

Min fotostudio finns i Hagby, cirka 2 mil söder om Kalmar. Studio finns i anslutning till mitt hem och är ungefär 35 m2 stor, med gott om utrymme och utrustning för både familjefotografering, enskilda porträtt och företagsporträtt.

Jag har lite olika bakgrundsfärger att välja på, bland annat vit, grå, blå och beige.

Välkomna in till er lokala fotograf i Hagby/Vassmolösa!