VIDEOPRODUKTION

Videoproduktion för företag i Kalmar & Öland

Verksamhetsvideo för företag

Beskriv komplexa arbetsmoment och processer enkelt med rörligt material. Gör det enkelt för ny personal att läras upp, eller att presentera komplexa processer för medarbetare och kunder.

(Nerkortad demo-version)

(Nerkortad demo-version)

Företagsintervjuer och presentationer

(Nerkortad demo-version)

Intervjuserie för Sociala Medier

PRISER

Videoproduktion

Komplett skräddarsydd videoproduktion utefter ditt företags behov. Jag erbjuder allt från intervjuer, verksamhets och instruktionsfilmer, samt video för sociala medier för att stärka ditt företags varumärke. Jag har även möjlighet att fotografera och filma med drönare. Kontakta mig så ser vi till att ni får exakt den videoproduktion som behövs för ditt företag.

Alla videor levereras klara och redigerade i önskade format och upplösningar, samt plattforms-anpassat för att enkelt kunna användas internt, på webb eller delas på sociala medier.

GRUNDARVODE (baserat på Svenska Fotografers Förbunds prisguide)

1000 kr/tim, debiteras för:

  • Inspelningsdag: Innefattar all tid som hör till själva filminspelningen, samt då även riggning, nedpackning, förberedelsetid som kan innefatta planering, rekognosering etc.
  • Efterbehandling & Klippning: Innefattar all tid som hör till efterbehandlingen, redigering och klippning, samt plattforms-anpassning och leverans.

På samtliga priser listade tillkommer mervärdesskatt (moms), 25%.
Minsta debitering: 2 timmar.
För resor utanför Kalmar tillkommer milersättning med 40kr/mil.

Företaget är godkänt för F-Skattsedel.

Är du i behov av videoproduktion åt ditt företag?